Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Muhurta/Alegerea unei date favorabile

Una din modalitatile cele mai avantajoase de a folosi astrologia este gasirea momentelor favorabile pentru a incepe un eveniment. Aceasta stiinta este cunoscuta ca Muhurta in India si ca Astrologie Electiva in Occident. Ati cumparat vreodata un computer, o masina, casa sau un alt lucru scump si ati avut numai probleme cu el? Cand apar asemenea probleme este foarte probabil ca l-ati achizitionat intr-un moment nefavorabil din punct de vedere astrologic. Achizitionarea acestor bunuri si inceperea altor activitati in momente astrologice prielnice pot netezi calea spre succes in orice capitol nou pe care il incepeti in viata: o relatie, o casatorie, un serviciu sau chiar si hranirea noului nascut pentru prima oara.

VaultoftheHeavens.com foloseste un sistem foarte complex de Astrologie Vedica pentru cautarea datelor, asa cum este ilustrat in cartea mea "Classical Muhurta" (Muhurta clasica), pentru a gasi momentul cel mai favorabil pentru inceperea unei activitati. Programul nostru de aflare a datelor ia in considerare de 10 ori mai multi factori decat ar putea-o face chiar si cei mai priceputi astrologi, pentru a fi siguri ca nu s-a trecut nimic cu vederea in gasirea momentelor celor mai bune pentru inceperea activitatilor importante din viata dvs.

Programul de aflare a celor mai bune date de la VaultoftheHeavens.com poate gasi momentele favorabile in care sa incepeti o relatie, o casatorie, o afacere, o vanzare-cumparare, o mutare, o calatorie, studii, activitati cu copiii si cam orice alta activitate importanta la care v-ati putea gandi.

 

 

Cerinte legate de ora de nastere: Daca stiti ora la care v-ati nascut, folositi-o in programul nostru de aflare a datelor favorabile; daca nu, doar ziua de nastere va fi suficienta. De fapt, un moment astrologic favorabil este cam la fel de bun pentru toata lumea, asa incat puteti gasi date prielnice pentru a porni un eveniment chiar daca nu va stiti data de nastere.

Ce poate face inceperea unei actiuni pe un moment favorabil si ce nu poate face: Inceperea unui eveniment intr-un moment favorabil va contribui la usurarea destinului in ce priveste acel eveniment. Totusi, acest lucru nu va anula destinul dvs legat de un asemenea eveniment. De exemplu, daca o persoana nu are in destin sa castige la loto, cumpararea unui bilet de loto intr-un moment prielnic nu o va face sa castige la loterie. Daca, pe de alta parte, persoana respectiva are in destin sa castige la loto si cumpara un bilet intr-un moment bun, atunci cand va castiga, intregul proces de ridicare a banilor, de plata a taxelor aferente, de adaptare la stresul de a fi dintr-odata bogat etc, vor decurge mult mai usor si, de asemenea, persoana va folosi banii cu mai multa inteligenta. Asa ca aflarea unei date favorabile face viata mai usoara si mai armonioasa, insa nu ne schimba destinul din negru in alb.

 

Programul nostru de aflare a datelor favorabile include urmatoarele evenimente:


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Reprezentare mitica a lui Venus ca sa va ajute sa luati decizii bune.