Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Raport pentru Femei: Abilitatea de a fi intr-o Relatie

Compatibilitatea nu este decat jumatate din tabloul relational atunci cand vorbim despre o relatie sanatoasa. Cealalta jumatate reprezinta abilitatea dvs (si a partenerului) de a relationa de asa maniera incat sa-l faceti pe celalalt sa se simta iubit, respectat si apreciat, precum si capacitatea dvs de a va lasa iubita, respectata si apreciata de cineva care vrea sa o faca. Adevarul este ca acest raport este cu mult mai important decat cel de compatibilitate. A nu ne cunoaste propria capacitate de a relationa este ca si cum am conduce cu ochii inchisi, ceea ce duce la o rata de divort de peste 50%. Analizarea capacitatii dvs de a relationa va va ajuta sa intelegeti de ce relatiile dvs nu v-au adus prea mare implinire si, ceea ce e cel mai grozav, va va ajuta sa vedeti ce trebuie sa faceti (sau ce sa nu faceti!) pentru a avea cea mai buna relatie. Comandati acest raport (care va va sluji intreaga viata) despre dvs ca sa va construiti o fundatie puternica pentru o relatie sanatoasa, iar apoi comandati Raportul Vedic pentru Barbati: Abilitatea de a fi intr-o Relatie pentru parteneri potentiali pentru a vedea daca se merita efortul.

Acest raport este special realizat numai pentru un horoscop feminin. Daca sunteti barbat sau doriti sa aflati mai multe despre capacitatea unui barbat de a avea o relatie sanatoasa, atunci comandati Raportul Vedic pentru Barbati: Abilitatea de a fi intr-o Relatie.

 

 

Cerinte legate de ora de nastere: Pentru acest raport este importanta ora de nastere exacta. Daca nu va cunoasteti decat ziua de nastere dar nu si ora, atunci doar jumatate din acest raport va fi corecta, iar cealalta jumatate incorecta. Deci incercati sa aflati ora de nastere cat mai exacta.


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Relationale si de Compatibilitate

"Cred ca astrologia este de cel mai mare folos in sfera relatiilor umane. Nici o alta parte din viata noastra nu este la fel de naucitoare, tulburatoare si dureroasa ca dragostea – asa ca astrologia va sare in ajutor!" -Ernst Wilhelm

~

Raport Vedic de Compatibilitate Relationala
Raport Vedic pentru Femei:
Abilitatea de fi intr-o Relatie
Raport Vedic pentru Barbati:
Abilitatea de a fi intr-o Relatie

~

Reprezentare mitica a lui Venus ca sa va ghideze in Relatii

~ ~ ~

"E minunat! L-am primit. Raportul este atat de precis _ va multumesc!" - JJ, London

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si pe cel ce indica capacitatea de a fi intr-o relatie de pe site-ul dvs. Informatiile pe care le-am citit in legatura cu problemele pe care trebuie sa le rezolv in iubire mi-au schimbat viata cu adevarat! Nu am fost niciodata cu adevarat constient de aceste stereotipuri ale mele si de cat de mult rau au facut relatiei mele. Am crezut ca ma descurc bine singura si ca imi ajut partenerul asa incat sa nu fiu o povara – nu am crezut ca acest lucru ar putea de fapt sa indice lipsa de respect si ca in cele din urma l-ar fi putut indeparta pe barbatul pe care il iubesc..."

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si mi-a oferit foarte multa intelegerea asupra motivelor pentru care mariajul meu nu functiona si pentru care doream sa divortam. Mi-a adus o stare de calm si pace in legatura cu intreaga situatie. Multumesc foarte mult pentru darurile pe care mi le oferiti - mie si tuturor." - CB, Florida