Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Raportul "Previziuni Financiare"

Raportul “Previziuni Financiare” se bazeaza pe principiile Astrologiei Vedice si prezinta datele tuturor zilelor favorabile din punct de vedere financiar pentru o perioada de cinci ani. Sunt de asemenea indicate zile de venituri suplimentare, zile norocoase financiar si zilele importante pentru punerea temeliei succesului financiar. Raportul indica care din aceste zile vor fi zile importante ce va vor schimba viata, de cand vor incepe sa decurga beneficii financiare pe termen lung, precum si zilele tot benefice financiar dar de importanta mai mica, care mai aduc cate ceva in plus pe ici pe colo. Raportul nu indica zilele de pierderi sau dezastru financiar – viata e suficient de grea si fara un calendar al zilelor oribile de care sa ne temem, asa ca am decis sa nu includem acele zile in acest raport. Daca cumva va aflati intr-una din aceste zile grele, cautati urmatoarea zi favorabila financiar in Raportul dvs de “Previziuni Financiare”, zi in care veti fi capabili sa va imbunatatiti situatia financiara intr-un fel sau altul.

Acest raport ofera o lista de evenimente financiare cu datele lor pentru o perioada de 5 ani.

Cerinte legate de ora de nastere: Acesta este un raport care prezice evenimente si pentru aceasta este esentiala ora precisa de nastere. Nu se pot face predictii cu o ora de nastere incorecta, asa ca asigurati-va ca va cunoasteti minutul exact al nasterii dntr-o sursa de incredere cum ar fi certificatul de nastere (Arhivele spitalului).


Ce nu face Raportul "Previziuni Financiare": ”: Raportul "Previziuni Financiare" indica evenimente in functie de dinamica horoscopului dvs. El nu face o interpretare generala a destinului dvs financiar. Ce inseamna interpretarea generala a destinului financiar? Inseamna examinarea hartii dvs pentru a vedea daca veti fi milionar in aceasta viata sau nu. Daca da, cand va avea loc acest lucru: devreme in viata, la mijlocul ei sau spre finele vietii? In schimb raportul ofera calendarul zilelor importante din punct de vedere financiar in viata dvs, insa daca acele zile va vor aduce 500 de Ron sau 1 milion depinde de destinul dvs financiar general.


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Previzionale

Calendarul "Anticipeaza evenimentele bune din viata ta"
Relational Previzional
Previziuni Financiare

~

In curand

Previziuni pentru Cariera

~

Imagine mitica a lui Jupiter ca sa va aduca prosperitate