Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Raport Relational Previzional

TRaportul Relational Previzional se bazeaza pe principiile Astrologiei Vedice pentru a indica datele tuturor zilelor importante si favorabile relational pentru dvs pentru o perioada de cinci ani. Sunt furnizate toate zilele de iubire si afectiune, de casatorie si angajamente, de co-creatie (productivitate in cuplu, copii, etc) si zilele de armonie perfecta - de comuniune sufleteasca profunda. Raportul mai indica de asemenea, care din aceste zile vor fi importante si va vor schimba viata, si care vor fi doar zile placute din punct de vedere relational, insa fara sa schimbari majore. Raportul nu indica zile de certuri, despartiri, divort sau alte asemenea tragedii – viata e suficient de grea si fara un calendar de zile oribile de care sa ne temem, asa ca am decis sa nu le includem si pe acelea in raport. Daca treceti printr-o asemenea zi grea, consultati raportul Relational Previzional pentru a vedea care este cea mai apropiata zi favorabila cand veti fi capabili sa va imbunatatiti relatia intr-un fel sau altul.

Acest raport cuprinde o lista pentru o perioada de 5 ani, cu evenimente relationale si datele lor.

Cerinte legate de ora de nastere: Acesta este un raport care prezice evenimente si pentru aceasta este esentiala ora precisa de nastere. Nu se pot face predictii cu o ora de nastere incorecta, asa ca asigurati-va ca va cunoasteti minutul exact al nasterii dntr-o sursa de incredere cum ar fi certificatul de nastere (Arhivele spitalului).


Ce nu face Raportul Relational Previzional: Raportul Relational Previzional indica evenimente bazate pe dinamica horoscopului dvs. El nu face o interpretare a destinului dvs relational general. Ce inseamna interpretarea destinului relational general? Este examinarea hartii dvs pentru a vedea daca va veti casatori in aceasta viata sau nu. Daca da, cand va avea loc acest eveniment: devreme in viata, la mijlocul ei sau tarziu? Veti avea copii sau nu? Etc.Intrucat Raportul Relational Previzional nu determina destinul dvs relational general, s-ar putea ca, de exemplu, sa indice zile de iubire desi in destinul dvs este inscris faptul ca veti intalni iubirea tarziu in viata sau ca nu o veti intalni deloc, caz in care zilele de iubire vor fi focalizate pe exprimarea altor forme de iubire sau atractie si nu vor indica neaparat intalnirea partenerului de viata. Pentru o persoana normala cu un destin normal, in care este indicat cate ceva din toate, aceasta nu va fi o problema, insa daca sunteti una din acele rare persoane in al caror destin nu este sa se casatoreasca, atunci Raportul Relational Previzional nu va sti sa faca diferenta. De ce nu determina Raportul Relational Previzional si destinul dvs relational general, ce veti avea si ce nu veti avea in aceasta viata? Motivul principal este ca computerele pot fi destul de impasibile si inca nu ne-am gandit la o modalitate buna de a va pune la dispozitie o informatie, ce poate fi foarte demoralizatoare, prin intermediul unui raport computerizat, intrucat orice asemenea predictii asupra unui destin trebuie sa includa abilitatea de a intelege viata dvs. Pentru acest tip de interpretari este nevoie de un astrolog care sa priveasca intreaga dvs viata in contextul a ceea ce veti avea si ce nu veti avea, pentru ca sa va puteti vedea destinul in toata complexitatea lui, ca pe un lucru minunat de care sa va bucurati si nu ca pe o poteca ingusta si plina de constrangeri. Daca la un moment dat vom reusi sa facem asa incat un computer sa dea un raport de aceasta magnitudine intr-o maniera profunda si care sa fie de ajutor, puteti fi siguri ca vi-l vom pune la dispozitie!


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Previzionale

Calendarul "Anticipeaza evenimentele bune din viata ta"
Relational Previzional
Previziuni Financiare

~

In curand

Previziuni pentru Cariera

~

Imagine mitica a lui Venus ca sa va ghideze in relatii