Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Compatibilitate Relationala Vedica

Raportul Vedic de Compatibilitate Relationala intra direct in subiect si va prezinta adevarul despre relatia dintre dvs si partener.

  1. Relatia dvs decurge asa incat amandoi va simtiti iubiti si respectati?
  2. Aveti o relatie care curge de la sine sau sunteti fiecare pe alta lungime de unda?
  3. Oare destinul va va pune piedici in calea relatiei facand imposibil sa fiti cu adevarat impreuna? Oare vor disparea obstacolele prezente ce stau in calea asumarii de catre amandoi a unei relatii adevarate?
  4. Relatia dvs va atrage mereu probleme si dificultati fara sfarsit? Sau totul se va rezolva si va va permite sa aveti o viata productiva impreuna?
  5. Sunteti amandoi la fel de dinamici asa incat sa puteti avea un parteneriat adevarat, fara ca una din persoane sa domine relatia?
  6. Si, lucrul cel mai important, oare relatia dvs va evolua intr-asa fel incat amandoi sa deveniti mai buni, mai fericiti si mai iubitori?

Comandati Raportul dvs personalizat de Compatibilitate Relationala Vedica pentru a afla daca el sau ea este persoana potrivita pentru dvs.

 

 

Cerinte legate de ora de nastere: Ideal ar fi ca ora de nastere sa fie cat mai precisa, atat a dvs cat si a partenerului dvs, deci aflati ora de pe certificatul de nastere (sau de la Arhivele spitalului), daca nu o aveti deja. Daca nu cunoasteti ora de nastere exacta a dvs sau a partenerului, dar stiti macar intervalul aproximativ sau perioada zilei, puteti sa obtineti raportul insa va trebui sa ignorati acea parte legata de Dinamism. Aceasta este ultima parte a raportului, aflata la sfarsit. Este partea cea mai putin importanta a Compatibilitatii Relationale Vedice – de fapt, in toate interpretarile pe care le-am facut in primii mei 8 ani de consultanta nu am luat in considerare Dinamismul si nu am dat gres.


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Relationale si de Compatibilitate

"Cred ca astrologia este de cel mai mare folos in sfera relatiilor umane. Nici o alta parte din viata noastra nu este la fel de naucitoare, tulburatoare si dureroasa ca dragostea – asa ca astrologia va sare in ajutor!" -Ernst Wilhelm

~

Raport Vedic de Compatibilitate Relationala
Raport Vedic pentru Femei:
Abilitatea de fi intr-o Relatie
Raport Vedic pentru Barbati:
Abilitatea de a fi intr-o Relatie

~

Reprezentare mitica a lui Venus ca sa va ghideze in Relatii

~ ~ ~

"E minunat! L-am primit. Raportul este atat de precis _ va multumesc!" - JJ, London

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si pe cel ce indica capacitatea de a fi intr-o relatie de pe site-ul dvs. Informatiile pe care le-am citit in legatura cu problemele pe care trebuie sa le rezolv in iubire mi-au schimbat viata cu adevarat! Nu am fost niciodata cu adevarat constient de aceste stereotipuri ale mele si de cat de mult rau au facut relatiei mele. Am crezut ca ma descurc bine singura si ca imi ajut partenerul asa incat sa nu fiu o povara – nu am crezut ca acest lucru ar putea de fapt sa indice lipsa de respect si ca in cele din urma l-ar fi putut indeparta pe barbatul pe care il iubesc..."

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si mi-a oferit foarte multa intelegerea asupra motivelor pentru care mariajul meu nu functiona si pentru care doream sa divortam. Mi-a adus o stare de calm si pace in legatura cu intreaga situatie. Multumesc foarte mult pentru darurile pe care mi le oferiti - mie si tuturor." - CB, Florida