Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | SpanishDue to technical difficulties, please do not place an order right now. We are doing our best to fix these problems ASAP. Please come back later to get your astrology reports.
Vault of the Heavens (Bolta cerurilor) este un termen antic si romantic care desemneaza bolta celesta - locul unde planetele, zodiile si stelele reflecta viata si destinul nostru. Pe cat de uimitor este sa privesti cerul instelat intr-o noapte senina, la fel este sa-ti poti vedea destinul astral intiparit in horoscopul personal. Va invitam sa explorati misterele vietii pe care o traiti si ale relatiilor pe care le aveti cu ajutorul rapoartelor noastre de Astrologie Vedica.

Disponibile acum

In Romanian

Raport de Compatibilitate Relationala - indica adevarul despre relatia dvs: daca puteti avea o relatie care sa functioneze cu o anumita persoana.


Other Reports

Raport pentru Barbati: Abilitatea de a fi intr-o Relatie - Want to check out your Man? This report reveals his ability to treat you right. Or if you are a man, see what's helping or hindering your relationships.

Raport pentru Femei: Abilitatea de a fi intr-o Relatie - Exclusiv pentru femei… Indica cat de pregatita sunteti pentru dragostea adevarata si pentru o relatie durabila, care sa functioneze. Puteti folosi acest raport si pentru a verifica daca un potential partener poate fi unul bun pentru dvs.

Calendar Predictiv - “Anticipeaza evenimentele din viata ta!” Un calendar pentru un an intreg in care sunt semnalate zilele in care va puteti astepta la declansarea unor evenimente importante in dragoste, sanatate, prosperitate, cariera, etc.

Raportul Previziunilor Financiare - O lista cu datele favorabile din punct de vedere Financiar, pentru o perioada de 5 ani.

Calendarul Relational Previzional - O lista cu evenimentele relationale si datele acestora, pentru o perioada de cinci ani.

Raport de Astrologie Electiva (Muhurta) - Aflati ziua potrivita pentru un anumit eveniment – acest raport va ajuta sa gasiti momentul perfect de a incepe ceva nou.

 

In curand...

Previziuni pentru Cariera

Raport de Astrologie Medicala ce contine sfaturi nutritionale bazate pe horoscopul dvs!


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

"Privesc spre stele si ma vad pe mine.

Inima-mi este goala asemenea spatiului vast de deasupra mea sau plina asemenea cerului plin de o puzderie de stele, din cauza iubirii pe care abia ce-am intalnit-o.

Vad intr-o stea scanteietoare imposibilitatea indepartata a vietii mele sau speranta unui nou inceput.

Imi vad prietenii numerosi in jur sau distanta mare dintre noi ce ne separa.

Orice as vedea cand privesc in sus, vad ceea ce eu sunt cu adevarat."


we accept