Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Raport pentru Barbati: Abilitatea de a fi intr-o Relatie

Compatibilitatea nu este decat jumatate din tabloul relational atunci cand vorbim despre o relatie sanatoasa. Cealalta jumatate reprezinta abilitatea dvs (si a partenerului) de a relationa de asa maniera incat sa-l faceti pe celalalt sa se simta iubit, respectat si apreciat, precum si capacitatea dvs de a va lasa iubita, respectata si apreciata de cineva care vrea sa o faca. Adevarul este ca acest raport este cu mult mai important decat cel de compatibilitate. A nu ne cunoaste propria capacitate de a relationa este ca si cum am conduce cu ochii inchisi, ceea ce duce la o rata de divort de peste 50%.

Acest raport este conceput din punctul de vedere al unei femei – el este scris de asa natura incat sa ajute o femeie sa-si inteleaga barbatul si, in unele cazuri, s-o avertizeze asupra unor trasaturi negative de caracter pe care el le-ar putea avea si care l-ar putea face un partener nepotrivit. Acesta este de asemenea un raport bun pentru barbatii care doresc sa citeasca despre ei insisi intrucat ii va ajuta sa se inteleaga pe ei insisi asa incat sa aiba relatii mai bune. Succesul unei relatii depinde in mare masura de ceea ce face si ce nu face barbatul, iar acest raport ofera indicatii despre acea parte a personalitatii si abilitatii barbatului. Daca sunteti barbat, citirea acestui raport va va avertiza asupra lucrurilor pe care le faceti si care cauzeaza probleme in relatia dvs sau care aduc dificultati in felul in care va purtati cu femeile.

Acest raport este special realizat numai pentru un horoscop masculin. Daca sunteti femeie sau doriti sa aflati mai multe despre capacitatea unei femei de a avea o relatie buna, atunci comandati Raportul Vedic pentru Femei: Abilitatea de a fi intr-o Relatie.

Cerinte legate de ora de nastere: Pentru acest raport este importanta ora de nastere exacta. Daca nu va cunoasteti decat ziua de nastere dar nu si ora, atunci doar jumatate din acest raport va fi corecta, iar cealalta jumatate incorecta. Deci incercati sa aflati ora de nastere cat mai exacta.


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Relationale si de Compatibilitate

"Cred ca astrologia este de cel mai mare folos in sfera relatiilor umane. Nici o alta parte din viata noastra nu este la fel de naucitoare, tulburatoare si dureroasa ca dragostea – asa ca astrologia va sare in ajutor!" -Ernst Wilhelm

~

Raport Vedic de Compatibilitate Relationala
Raport Vedic pentru Femei:
Abilitatea de fi intr-o Relatie
Raport Vedic pentru Barbati:
Abilitatea de a fi intr-o Relatie

~

Reprezentare mitica a lui Venus ca sa va ghideze in Relatii

~ ~ ~

"E minunat! L-am primit. Raportul este atat de precis _ va multumesc!" - JJ, London

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si pe cel ce indica capacitatea de a fi intr-o relatie de pe site-ul dvs. Informatiile pe care le-am citit in legatura cu problemele pe care trebuie sa le rezolv in iubire mi-au schimbat viata cu adevarat! Nu am fost niciodata cu adevarat constient de aceste stereotipuri ale mele si de cat de mult rau au facut relatiei mele. Am crezut ca ma descurc bine singura si ca imi ajut partenerul asa incat sa nu fiu o povara – nu am crezut ca acest lucru ar putea de fapt sa indice lipsa de respect si ca in cele din urma l-ar fi putut indeparta pe barbatul pe care il iubesc..."

~ ~ ~

"Am cumparat raportul de compatibilitate relationala si mi-a oferit foarte multa intelegerea asupra motivelor pentru care mariajul meu nu functiona si pentru care doream sa divortam. Mi-a adus o stare de calm si pace in legatura cu intreaga situatie. Multumesc foarte mult pentru darurile pe care mi le oferiti - mie si tuturor." - CB, Florida