Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Intrebari frecvente

Care este diferenta intre Astrologia Occidentala si Astrologia Vedica?

Desi unora le place sa afirme sus si tare ca astrologia dintr-o parte a lumii este mai buna decat alta, adevarul este ca atat Astrologia Occidentala cat si cea Vedica sunt amandoua Astrologii Zodiacale, adica ambele folosesc cele 12 semne ale Zodiacului: Berbecul, Taurul, Gemenii etc. Radacinile Astrologiei sunt cu mult mai vechi decat istoria cunoscuta. De fapt, intelepciunea astrologica indiana dateaza folosirea astrologiei pe la anul 6.000 IC si, in mod interesant, exista dovezi arheologice despre astrologie descoperite in Europa si Anglia datand tot din anul 6.000 IC! Parerea mea este ca toate sistemele diferite de Astrologie Zodiacala: persana, greaca, indiana/vedica si Astrologia Occidentala moderna sunt toate parte a unui sistem vast, cu mult mai amplu, cu o vechime foarte mare, cu cel putin 4.000 de ani mai veche decat istoria cunoscuta. Totusi, India se poate lauda cu cea mai indelungata continuitate culturala, religioasa si lingvistica (limba sanscrita) din intreaga lume. Acesta este motivul pentru care sistemul antic de astrologie a fost mai bine pastrat in India decat in orice alta parte a lumii. De fapt, India a pastrat chiar si sistemul cel mai complet de astrologie persana, din care provine Astrologia Occidentala moderna. Asa ca Astrologia Zodiacala este un sistem foarte foarte amplu, care contine foarte multe tehnici. Astrologul intelept va folosi tehnicile cele mai bune pentru a raspunde la intrebari si cel mai adesea acele tehnici au fost pastrate in India care, fiind bine protejata de Muntii Himalaya, si-a mentinut legatura cu cunoasterea antica mai bine decat restul lumii care a trecut prin mult mai multe schimbari culturale, religioase si lingvistice.

Horoscopul meu este diferit de cel pe care l-am primit de la un alt astrolog – este ceva in neregula?

Nu, probabil ca nu este nimic in neregula. Diferitii astrologi folosesc diferite corectii la calcule atunci cand ridica horoscopul Vedic, asa ca s-ar putea sa observati niste deosebiri in harta dvs de la un astrolog la altul. Insa astrologul pe care il consultati dvs si-a ascutit intuitia si a dobandit experienta in acel sistem de calcule pe care le foloseste. Deci chiar daca doi astrologi folosesc harti intrucatva diferite, de obicei ofera interpretari la fel de corecte. In ce priveste raportul dvs de la VaultoftheHeavens.com, noi am facut cercetari si testari mai multe si mai ample decat oricine altcineva de pe planeta legat de toate aceste corectii si calcule, asa incat computerul va calculeaza horoscopul respectand intrutotul indicatiile din textele antice de astrologie indiana. Asadar, in loc sa va uitati la o harta ce poate fi diferita, mai bine cititi raportul si vedeti daca reflecta adevarul.

Imi voi putea accesa horoscopul online si mai tarziu?

Da, raportul dvs va fi disponibil online timp de un an in caz ca veti mai avea nevoie vreodata de o alta copie. Veti primi un email cu un link spre raport, asa ca atat timp cat aveti salvat acel email sau link, veti putea sa va accesati raportul din nou.

Cat de precisa trebuie sa fie ora mea de nastere?

Ideal ar fi sa aveti ora de nastere exacta la minut, insa aceste cazuri sunt rare. Din fericire, astrologia functioneaza foarte bine chiar si cu o ora de nastere ce oscileaza intr-o marja de 5 minute. De obicei spitalele furnizeaza aceasta acuratete in notarea orei de nastere. Pentru unele rapoarte este permis ca ora de nastere sa aiba o marja de eroare mai mare de 5 minute, pana la cateva ore. La fiecare raport sunt mentionate cerintele legate de ora de nastere, asa ca nu trebuie decat sa verificati acel paragraf pentru a va asigura ca ora pe care o aveti dvs este suficient de buna pentru raportul respectiv.

Nu imi cunosc ora de nastere – pot totusi sa primesc un raport?

Desigur. Verificati detaliile de la fiecare raport apasand linkul spre acel raport. Unele rapoarte sunt precise si fara o data de nastere, in vreme ce altele necesita ora precisa. Asa ca verificati paragraful cu cerintele pentru ora de nastere de la fiecare raport inainte sa comandati, pentru a va asigura ca ora dvs de nastere este suficient de corecta pentru a primi un raport care sa va foloseasca.

Mama mi-a spus ca m-am nascut la ora cutare – sa-mi verific totusi si certificatul de nastere (Arhivele spitalului)?

Da, verificati totusi si certificatul de nastere (Arhivele spitalului) daca este posibil. Memoria mamei in legatura cu ora de nastere poate fi incorecta. Adesea AM este confundat cu PM sau ora 3:24 este amintita ca 3:42 dupa 30 de ani. Intalnesc ocazional situatii in practica mea de consultanta in care persoana respectiva se jura ca mama sa cunoaste bine momentul nasterii, iar dupa cateva saptamani isi consulta certificatul de nastere (Arhivele spitalului) doar ca sa descopere ca de fapt mama se inselase. Asa ca daca aveti certificatul de nastere (sau acces la Arhivele spitalului), nu strica sa verificati. Daca nu, atunci ramaneti pe ce zice mama – se prea poate sa aiba dreptate; verificarea certificatului de nastere doar va va elimina din acel procentaj de 3% in care mamele confunda ora reala de nastere.

De ce puneti atat accent pe ora de nastere? Alte site-uri care ofera rapoarte nu o fac.

Deoarece dorim sa primiti un raport corect care sa fie pentru DVS, nu pentru alta persoana nascuta in acelasi spital ca dvs, cu putin timp inaintea sau dupa dvs. Probabil ca alte site-uri nu vor decat banii dvs si nu tin la acuratete si desi ne dam seama ca fixatia noastra legata de ora de nastere ii va determina pe unii sa nu mai doreasca un raport, totusi vom fi mai fericiti stiind ca nu v-am oferit un raport incorect chiar daca asta are drept consecinta faptul ca va trebui sa mai strangem putin cureaua.

Mythical Image of Mercury to Help Answer your Questions