Acasa  |   Contact  |   Cosul tau

English | German | Romanian | Spanish

Calendarul "Anticipeaza evenimentele bune din viata ta!"

Calendarul predictiv “Anticipeaza evenimentele bune din viata ta” se bazeaza pe principiile Astrologiei Vedice pentru a furniza datele evenimentelor celor mai importante care vor avea loc pentru dvs in rastimpul anului. Asa cum sugereaza si numele calendarului, este vorba numai de date bune la care vor avea loc lucruri placute – sunt cu adevarat zile pe care sa le anticipati cu nerabdare. Calendarul “Anticipeaza evenimentele bune din viata ta” se focalizeaza pe paisprezece tipuri diferite de evenimente. De ce paisprezece? Desi exista numeroase evenimente ce pot fi prezise cu Astrologia Vedica, un calendar nu poate sa le cuprinda pe toate, asa ca a trebuit sa alegem evenimentele cele mai importante, care duc la o viata plina de impliniri. Astrologia Vedica nu foloseste o singura harta pentru a va examina viata, ci mai multe, iar fiecare harta se concentreaza asupra unui singur domeniu de viata. Calendarul “Anticipeaza evenimentele bune din viata ta” analizeaza fiecare din cele mai importante domenii de viata din aceste harti si astfel rezulta 14 tipuri de evenimente, care sunt cele mai importante pentru ca sa va puteti bucura de o viata fericita si implinita. Evenimentele respective sunt: iubirea, casatoria, succesul financiar, sanatatea, realizarea de lucruri marete, zilele de noroc neasteptat, cunoasterea, zilele in care sunteti pe val in privinta talentelor si abilitatilor dvs unice, implinirea emotionala, zilele in care straluciti, zilele importante de asociere cu altii, bunastarea financiara, perioadele productive impreuna cu partenerul si copiii, zilele in care aveti libertatea de a face schimbarile pe care le doriti in viata dvs.

Acest raport este un calendar care acopera perioada de 1 an si care incepe de la data si anul pe care le selectati. Formatul de calendar al acestui raport face ca evenimentele favorabile care va sunt destinate astrologic in decursul anului sa fie usor de vazut si anticipat.

 

 

Cerinte legate de ora de nastere: Acesta este un raport care prezice evenimente si pentru aceasta este esentiala ora precisa de nastere. Nu se pot face predictii cu o ora de nastere incorecta, asa ca asigurati-va ca va cunoasteti minutul exact al nasterii dintr-o sursa de incredere cum ar fi certificatul de nastere (Arhivele spitalului).


Ce nu face acest Calendar: Acest calendar predictiv dateaza evenimente bazat pe dinamica horoscopului dvs. El nu face o interpretare a destinului dvs per ansamblu. Ce inseamna interpretarea destinului per ansamblu? Este examinarea hartii dvs de nastere pentru a vedea daca: va veti casatori in aceasta viata sau nu? Si daca da, va veti casatori devreme in viata, la mijlocul vietii sau mai tarziu? Veti avea noroc financiar sau nu? Veti avea sau nu copii? Etc. Intrucat Calendarul nu face o interpretare a destinului dvs in acest mod, este posibil ca, de exemplu, sa indice zile aducatoare de iubire chiar daca in destinul dvs este scris ca veti intalni iubirea tarziu in viata sau ca nu o veti intalni deloc, caz in care acele zile aducatoare de iubire indica de fapt alte modalitati de exprimare a iubirii sau atractiei si nu neaparat intalnirea partenerului de viata. Pentru o persoana normala, cu un destin normal ce cuprinde cate ceva din toate tipurile de evenimente, aceasta nu va fi o problema, dar daca sunteti una din acele rare persoane in al caror destin nu este indicata casatoria, atunci Calendarul nu va sti sa faca diferenta. De ce nu determina acest Calendar destinul dvs cu tot ce veti avea si ce nu veti avea in aceasta viata? Motivul principal este ca computerele pot fi destul de impasibile si inca nu ne-am gandit la o modalitate buna de a va pune la dispozitie o informatie, ce poate fi foarte demoralizatoare, prin intermediul unui raport computerizat, intrucat orice asemenea predictii asupra unui destin trebuie sa includa abilitatea de a intelege viata dvs. Pentru acest tip de interpretari este nevoie de un astrolog care sa priveasca intreaga dvs viata in contextul a ceea ce veti avea si ce nu veti avea, pentru ca sa va puteti vedea destinul in toata complexitatea lui, ca pe un lucru minunat de care sa va bucurati si nu ca pe o poteca ingusta si plina de constrangeri. Daca la un moment dat vom reusi sa facem asa incat un computer sa dea un raport de aceasta magnitudine intr-o maniera patrunzatoare si care sa fie de ajutor, puteti fi siguri ca vi-l vom pune la dispozitie!


 

Trimite-mi un email cand apar Rapoarte noi

Nume:
email:

Rapoarte Previzionale

Calendarul "Anticipeaza evenimentele bune din viata ta"
Relational Previzional
Previziuni Financiare

~

In curand

Previziuni pentru Cariera

~

Imagine mitica a Soarelui ca sa va ghideze tot timpul anului